TBR Iulie

0
1256

Dacă tot am început să scriu pe blog, mi-am fixat și un target pentru această lună. Evident, targetul este rezonabil, nu aș vrea să îl ratez din prima lună, nu-i așa? Am început deja Ea si El. Biografia unei relatii, de Aurora Liiceanu, pe care am cumparat-o în format digital, căci dintr-o eroare de browser nu a mai ajuns în coș. Mă tulbură oarecum această carte, dar despre acest lucru voi scrie o altă postare, după ce o voi termina. Am mai ales Ucenicul arhitectului, de Elif Shafak și două cărți de Jojo Moyes, Ultima scrisoare de dragoste și Un bărbat și o femeie.

Mi-am propus ca în această lună să citesc cărți de autore pe care le știu, îmi plac. În general, când îmi place un autor, îi citesc toate cărțile, pentru a-i putea înțelege universul… și apoi rămân cu un soi de tânjeală, după ceva de același autor. Dar cum autorii nu pot fi zoriți să scrie în ritmul cititorilor lor, nu ne rămâne decât să descoperim alt și alt scriitor.

Lectură plăcută să am!

Next articleDragoste matură
Sunt o cititoare ocazională. Citesc de plăcere, pentru relaxare, atunci când am timp și starea necesară. Citesc orice mă inspiră pe moment și orice îmi face plăcere. Starea pe care o am cere o anumită carte, care să o completeze, sau să o schimbe, după caz. Aș vrea să pot să fiu constantă în recenziile pe care le voi publica, dar știu de acum că nu o voi face… vor fi luni în care voi posta mult, luni în care poate nu voi posta nimic, în funcție de cum voi citi.

Leave a Reply